Rögzítéstechnika

Rögzítéstechnikai kínálatunk fő gerincét egy olaszországi cég, a G&B Fissaggi biztosítja. A céggel 2007 óta dolgozunk együtt, és számos közös sikert értünk el a hazai piacon. Kérjük, tekintsék át a kínálatot, melyet fejezetekre, felhasználási területekre bontva az alábbiakban találják.


 

GB_index.png

Ebben a részben egy rövid összefoglaló található a G&B Fissaggi jelenlegi kínálatáról, a termékek felhasználási területeiről, a dübelek és alapcsavarok terhelhetőségéről.

 

A katalógus letölthető a képre kattintva (5Mb)!

GB_konnyu.png

Ebben a részben általános célú rögzítéstechnikai termékeket találhatnak, elsősorban alacsony igénybevételhez, könnyű terheléshez. Különböző kialakítású, eltérő falazóanyaghoz alkalmas műanyag tiplik, önállóan vagy különböző szerelvényekkel, illetve ajtó- és ablakkeret rögzítéséhez ajánlott termékeket.

 

A katalógus letölthető a képre kattinva (5 Mb)!

GB_kozepes_eros.png

A következő fejezetben már közepes és erős terheléshez ajánlott termékek jelennek meg, rengeteg fémdübel és alapcsavar, akár CE Option 1 vagy Option 7 bizonylatolással együtt.


A katalógus letölthető a képre kattinva (2 Mb)!

GB_vegyi.png

A katalógus legbővebb részében a G&B Fissaggi cég vegyi programját mutatjuk be. Ezek közül elsőként a rendkívül jó árfekvésű két komponensű ragasztók (vinyl- és poliészter), epoxygyanták, poliuretán gyanta, valamint az ezek használatához szükséges kiegészítők, mixerek, kinyomópisztolyok, szitahüvelyek kerülnek sorra. Ezeket követik a szilikonok, akrilok, folyékony habarcs, polimerek, valamint szintén az ezek használatához szükséges kiegészítők. A  PUR habok sem maradhatnak ki a sorból, melyekről szintén ebben a részben találhatnak információkat. A kínálat ezen fejezetét a technikai spray-k zárják, kenőanyagok, rozsdaoldó, vágó-fúróspray, horganyspray és szilikonok.

 

A katalógus letölthető a képre kattinva (9 Mb)!

GB_epitoipari.png

Ezeken az oldalakon állványrögzítéshez használható gyűrűs csavarok, dübelek, tartókarok, továbbá csavarok, szigetelésrögzítők, illetve napelemtáblák rögzítéséhez javasolt alkatrészek.


A katalógus letölthető a képre kattinva (3 Mb)!

GB_furo.png

A tiplik és dübelek használata igényel némi előzetes tevékenységet. Ezekhez ajánljuk a katalógus fúró- és vésőszárait.

 

A katalógus letölthető a képre kattinva (0.5 Mb)!

 

Megjegyzés:
Bővebb fúró- és vésőszárak kínálatunkat kérjük tekintsék meg a kéziszerszámok üzletágunk alatt!

GB_bliszter.png

A korábbi fejezetek csaknem valamennyi arra alkalmas termékét bliszteres kiszerelésben is forgalmazzuk.

 

A katalógus letölthető a képre kattinva (3 Mb)!


 

pdf.pngA teljes katalógust letölthetik egyben (28Mb), ha a PDF ikonra kattint!